Followers

UNGKAPAN EMAS

"Saya boleh bunuh semua YAHUDI ketika saya berkuasa. Saya tinggalkan sedikit kepada kamu agar kamu kenal siapa YAHUDI dan cari jawapan kenapa saya bunuh mereka" - ADOLF HITLER

NOTISArtikel yang disiarkan merupakan pandangan peribadi penulis tiada berkaitan dengan mana-mana organisasi. Jika berlaku sebarang kerugian, kecederaan atau kecelaruan emosi ketika membaca artikel, gambar dan bahan yang dipaparkan di laman ini ianya di luar tanggungjawab penulis - Ingin berkongsi maklumat atau artikel emel: pemikirpolitik@hotmail.com

Jul 24, 2012

Suami Mati Setelah Dipaksa Melakukan Hubungan Seks Dengan Enam Isterinya!

Suami Mati Setelah Dipaksa Melakukan Hubungan Seks Dengan Enam Isterinya!

Seorang ahli perniagaan meninggal dunia setelah dikepung dan dipaksa melakukan hubungan seks oleh kesemua enam isterinya secara bergilir-gilir dua hari lepas.
Siasatan awal mendapati kes tersebut berlaku disebabkan kesemua isteri ahli perniagaan berkenaan berada dalam keadaan ‘marah dan cemburu’.
Menurut polis, kejadian terjadi kira-kira pukul 3 petang sewaktu Uroko Onoja, dari Ugbugbu Owukpa, baru saja pulang ke rumahnya dan hendak beristirahat di bilik isterinya yang paling muda.
Namun, tiba-tiba saja, lima orang isterinya yang lain datang ke bilik tidur mereka berdua sambil membawa pisau.
Mereka menuntut agar Uroko ‘melayan’ mereka semua secara bergilir-gilir.
Giliran itu juga sudah ditentukan, mereka memaksa Uroko melayan kesemua daripada mereka bermula dari isteri termuda hingga yang tertua.
Menurut polis, pada awalnya semua ‘berjalan lancar’, tetapi ketika tiba giliran isteri kelima Uroko sudah tidak bernafas.
” Tiba-tiba, suami saya berhenti bernafas, dan mereka (isteri-isteri yang lain) terus ketawa, tapi ketika mereka melihat saya gagal membangunkannya kembali, mereka semua panik dan terus berlari ke dalam hutan, ” kata salah seorang isteri Uroko.
Polis Nigeria sehingga kini telah menahan dua orang isteri Uroko untuk membantu siasatan.
Sumber : illustrasiaku
Pemikir Politik : Dahsyat penangan wanita, hingga mati suami dikerjakan! 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails