Followers

UNGKAPAN EMAS

"Saya boleh bunuh semua YAHUDI ketika saya berkuasa. Saya tinggalkan sedikit kepada kamu agar kamu kenal siapa YAHUDI dan cari jawapan kenapa saya bunuh mereka" - ADOLF HITLER

NOTISArtikel yang disiarkan merupakan pandangan peribadi penulis tiada berkaitan dengan mana-mana organisasi. Jika berlaku sebarang kerugian, kecederaan atau kecelaruan emosi ketika membaca artikel, gambar dan bahan yang dipaparkan di laman ini ianya di luar tanggungjawab penulis - Ingin berkongsi maklumat atau artikel emel: pemikirpolitik@hotmail.com

Jul 16, 2012

TKM 1 PENANG DIBELASAH PENYOKONG SENDIRI!!


BUKIT MERTAJAM 15 Julai - Lebih 100 anggota Parti Keadilan Rakyat (PKR) Taman Sejahtera di sini mahu Timbalan Ketua Menteri 1 Pulau Pinang, Datuk Mansor Othman meletak jawatan kerana gagal menunaikan janji yang dibuat parti itu semasa pilihan raya umum lepas.

Wakil kumpulan berkenaan R.Chandran berkata penduduk di kawasan berkenaan juga kesal dengan pemimpin pembangkang kerana hanya pandai berjanji untuk meraih undi.

"Kami kecewa dan rasa seperti ditipu kerana pelbagai masalah yang dihadapi penduduk seperti limpahan air dari loji najis ketika hujan lebat belum dapat diatasi malah lebih teruk sekarang ini."

"Datuk Mansor yang juga Timbalan Pengerusi Perhubungan PKR negeri juga pernah berjanji untuk membina sebuah dewan serbaguna yang dilengkapi gelanggang sukan, namun sehingga sekarang beliau masih membisu," katanya kepada pemberita selepas mengadakan perhimpunan secara aman bagi mendesak Mansor meletak jawatan di sini hari ini.

Katanya pihaknya telah menghantar beberapa pucuk surat kepada Mansor bagi meminta penjelasan berhubung janji yang PKR buat semasa pilihan raya lepas, bagaimanapun tiada sebarang balasan atau jawapan.

"Penduduk di sini bukan 100 orang sahaja, tetapi beribu dan janji kami hari ini ialah tidak akan pangkah pakatan rakyat terutama PKR kerana sudah tidak percaya lagi," katanya.

Bekas Naib Ketua PKR cabang Batu Kawan A.Loganathan yang turut hadir, berkata pemimpin pembangkang di kawasan berkenaan tidak pernah mengambil tahu nasib penduduk di situ.

"Pernah penduduk di sini buat aduan kepada mereka (pemimpin PKR) tentang masalah yang dihadapi, tetapi tiada sebarang tindakan yang dilakukan. Macam ini kah nak jadi pemimpin?" katanya.

Katanya penduduk di situ beberapa kali menghantar surat kepada Timbalan Ketua Menteri II P. Ramasamy, tetapi sampai ke hari ini tiada sebarang jawapan.

Pemikir Politik : PARTI KENCING RAKYAT terus tipu rakyat, kini penyokongnya sendiri mendesak TKM meletak jawatan kerana tidak tunai janji!! Inilah padahnya mengundi PR!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails