Followers

UNGKAPAN EMAS

"Saya boleh bunuh semua YAHUDI ketika saya berkuasa. Saya tinggalkan sedikit kepada kamu agar kamu kenal siapa YAHUDI dan cari jawapan kenapa saya bunuh mereka" - ADOLF HITLER

NOTISArtikel yang disiarkan merupakan pandangan peribadi penulis tiada berkaitan dengan mana-mana organisasi. Jika berlaku sebarang kerugian, kecederaan atau kecelaruan emosi ketika membaca artikel, gambar dan bahan yang dipaparkan di laman ini ianya di luar tanggungjawab penulis - Ingin berkongsi maklumat atau artikel emel: pemikirpolitik@hotmail.com

Aug 6, 2012

KEBIADAPAN ADUN DAP TERSERLAH!!


Hari ini berlangsungnya perlawanan akhir badminton bagi menentukan pingat emas dan perak yang melibatkan pemain nombor 1 negara Datuk Lee Chong Wei dan Lin Dan daripada China yang berkesudahan pemain nombor 1 negara tumpas setelah bertarung 3 set walaupun telah mendahului di set pertama dengan 21-15, 10-21, 19-21. Pingat perak pertama yang telah disumbangkan oleh Pemain Badminton negara ini telah dipolitikkan oleh seorang ADUN DAP yang bodoh seolah-olah dia merupakan bekas pemain lagenda Badminton negara apabila mempolitikkan kekalahan Lee Chong Wei ini. ADUN DAP yang BIADAP serta menunjukkan KEBODOHANYA ini ialah Manoharan Malayalam yang merupakan ADUN N48 Kota Alam Shah. 


Kenyataan di Twitter milik Manoharan yang menunjukkan kebodohan ini apabila mengatakan, Malaysia akan menang Emas Pertama di sukan Olimpik apabila Pakatan Rakyat berjaya mengambil alih Putrajaya. Apa kena mengena Emas Olimpik dengan Politik?? Pemikir melihat ADUN DAP ini tidak mempunyai isu konkrit sehinggakan kekalahan LCW dijadikan isu politik bagi memperlihatkan bahawa hanya PR sahaja yang mampu memberikan EMAS dalam sukan Olimpik. Jika susah sangat, Manoharan boleh menggantikan LCW untuk perseorangan pertama supaya Emas Badminton menjadi milik Malaysia. Pemikir melihat sendiri corak permainan yang ditampilkan oleh LCW yang bermatian cuba menghadiahkan pingat Emas pertama Badminton di sukan Olimpik dan Emas Pertama Malaysia di London ini. Pemikir berasa sangat kecewa dengan satu lagi kenyataan yang mengaitkan nama Lee Chong Wei menjadi Lee Chong AWAY yang ditulis oleh Manoharan, mengapa ADUN DAP sangat BIADAP dalam hal seperti ini??
Ketika semua rakyat Malaysia memberikan sokongan moral bertubi-tubi kepada LCW, muncul pula wakil rakyat yang bodoh cuba mempolitikkan kekalahan LCW. Inilah sikap yang patut dielakkan oleh Wakil rakyat, tidak kira daripada pembangkang mahupun kerajaan, LCW mengharumkan nama negara di persada dunia, Manoharan sumbangkan apa?? sumbangkan kenyataan yang SUMBANG yang membangkitkan kemarahan peminat sukan badminton negara dan rakyat Malaysia!!

Pemikir Politik : Manoharan perlu meminta maaf secara terbuka kepada LCW dan rakyat Malaysia terhadap kenyataan kebudak-budakkannya ini!! Jika tidak ada isu lebih baik diam sahaja!! 


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails