Followers

UNGKAPAN EMAS

"Saya boleh bunuh semua YAHUDI ketika saya berkuasa. Saya tinggalkan sedikit kepada kamu agar kamu kenal siapa YAHUDI dan cari jawapan kenapa saya bunuh mereka" - ADOLF HITLER

NOTISArtikel yang disiarkan merupakan pandangan peribadi penulis tiada berkaitan dengan mana-mana organisasi. Jika berlaku sebarang kerugian, kecederaan atau kecelaruan emosi ketika membaca artikel, gambar dan bahan yang dipaparkan di laman ini ianya di luar tanggungjawab penulis - Ingin berkongsi maklumat atau artikel emel: pemikirpolitik@hotmail.com

Apr 27, 2012

KAMPUS : PRO-MAHASEWEL TAKUT FORUM DI PENTAS REALITI!!!


Pemikir dapat email daripada seorang mahasiswa mengenai Forum PTPTN yang bertajuk PTPTN : Diplomasi VS Demonstrasi yang akan berlangsung di UPSI pada hari Sabtu ini, namum wakil LMP (Legasi Mahasiswa Progresif) menolak pelawaan forum kerana pada 28/4/2012 berlangsungnya BERSIH 3.0 di ibu negara. Mahasiswa sanggup menolak perbincangan AKADEMIK dan pergi ke perhimpunan yang tidak ada hala tuju itu. Ini menunjukkan sikap tidak MEMENTINGKAN AKADEMIK oleh LMP yang dikatakan memperjuangkan nasib mahasiswa hingga ke peringkat NASIONAL dan sanggup berkhemah di Dataran Merdeka kerana menuntut untuk Menghapuskan PTPTN. 


Program PENTAS ANAK MUDA yang dianjurkan oleh AMAN KAMPUS yang menjelajah KAMPUS UPSI pada 28-29/4/2012 telah menampilkan Azli Md Ali sebagai wakil ASPIRASI UPSI, SAMUEL (WAKIL ANAK SARAWAK SEMENANJUNG) dan terdapat seorang lagi panel yang menggantikan MAHASEWEL yang PENAKUT APABILA DI PENTAS TETAPI BERANI DI FB, Kenyataan dan realitinya di sini,Kenyataan di FB yang BERANI, namun apabila di PENTAS SEBENAR?? HAKIKATNYA MEREKA HIDUP DI ALAM MAYA SAHAJA. Mahasewel akan berani bila ada ramai puak, bila seorang di pentas terus TAKUT!! Baharu sahaja AUKU dipinda bagi membolehkan mahasiswa berpolitik secara langsung dan memegang jawatan dalam parti politik, kini mahasiswa dapat memperlihatkan bahawa PRO-MAHASEWEL lebih mementingkan politik daripada FORUM AKADEMIK dalam memberi kupasan mengenai PTPTN. "Duduk sorang bersempit-sempitan, duduk ramai berlapang-lapangan"JOM MERIAHKAN AMAN KAMPUS DI UM, UPM DAN DI UPSI SEBAGAI LOKASI TERAKHIR JELAJAH AMAN KAMPUS FASA 2!!


Pemikir Politik : Mahasewel tidak akan berani di alam realiti dan berpijak di dunia nyata!! HIDUP HIDUP MAHASEWEL, ATAS PENTAS KECUT TELOR!!

A.B.A
ALLAH BERSAMA ASPIRASI!!


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails