Followers

UNGKAPAN EMAS

"Saya boleh bunuh semua YAHUDI ketika saya berkuasa. Saya tinggalkan sedikit kepada kamu agar kamu kenal siapa YAHUDI dan cari jawapan kenapa saya bunuh mereka" - ADOLF HITLER

NOTISArtikel yang disiarkan merupakan pandangan peribadi penulis tiada berkaitan dengan mana-mana organisasi. Jika berlaku sebarang kerugian, kecederaan atau kecelaruan emosi ketika membaca artikel, gambar dan bahan yang dipaparkan di laman ini ianya di luar tanggungjawab penulis - Ingin berkongsi maklumat atau artikel emel: pemikirpolitik@hotmail.com

May 5, 2012

KUALA LUMPUR : SESI KOPI TARIK BERSAMA CM MELAKA!!


Sebentar tadi jam 8.30 malam telah berlangsung sesi kopi tarik bersama pemimpin nombor 1 Melaka iaitu Ketua Menteri Melaka  Y.A.B. Datuk Seri Hj. Mohd. Ali bin Mohd Rustam di NZ Garden yang berdekatan dengan KLCC. Sesi kopi tarik ini dijalankan untuk rakyat Melaka terutama Mahasiswa dapat mendekati pemimpin nombor 1 Melaka ini dan dapat berinteraksi secara langsung disamping boleh bertanyakan sebarang persoalan kepada beliau. Pemikir ingin kongsikan sedikit gambar yang sempat diambil sebentar tadi.

Pelbagai soalan yang dilontarkan kepada Ketua Menteri Melaka, namun semuanya dapat dijawab dengan bersahaja dan mesra dengan semua jawapan sambil berseloroh bersama hadirin yang hadir. Inilah pemimpin berjiwa rakyat yang mampu menjadikan Melaka Maju 2010!!


Turut hadir Ketua Pemuda UMNO MELAKA, Saudara Karim Yaakob menjayakan sesi kopi tarik bersama Datuk Ali Rustam.Kata-kata Aluan daripada Ketua Menteri Melaka.Mahasiswa dan Graduan Melaka yang turut hadir.


Pemikir Politik : Pemimpin berjiwa rakyat, Datuk Seri Ali Rustam Melaka Negeri Ku Sayang, Negeri Bandar Teknologi Hijau!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails