Followers

UNGKAPAN EMAS

"Saya boleh bunuh semua YAHUDI ketika saya berkuasa. Saya tinggalkan sedikit kepada kamu agar kamu kenal siapa YAHUDI dan cari jawapan kenapa saya bunuh mereka" - ADOLF HITLER

NOTISArtikel yang disiarkan merupakan pandangan peribadi penulis tiada berkaitan dengan mana-mana organisasi. Jika berlaku sebarang kerugian, kecederaan atau kecelaruan emosi ketika membaca artikel, gambar dan bahan yang dipaparkan di laman ini ianya di luar tanggungjawab penulis - Ingin berkongsi maklumat atau artikel emel: pemikirpolitik@hotmail.com

May 26, 2012

BERSIH : SAH JEMAAH HAJI MALAYSIA DISEKAT??


PM diminta campur tangan selesai masalah kuota haji

KUALA LUMPUR 25 Mei - Kerajaan sedang melakukan beberapa langkah proaktif bagi memastikan jumlah kuota haji untuk jemaah Malaysia tahun ini tidak terjejas ekoran perhimpunan haram yang diadakan di Mekah dan Madinah pada 26 April lepas.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Jamil Khir Baharom berkata, ramai jemaah telah menyatakan kebimbangan sama ada mereka masih berpeluang menunaikan haji pada tahun ini atau tidak ekoran insiden yang telah mengundang perhatian serius daripada kerajaan Arab Saudi.Kerajaan Arab Saudi dilaporkan sedang membuat pertimbangan sama ada untuk mengenakan sekatan atau menggantung jemaah haji dan umrah dari Malaysia berikutan insiden perhimpunan haram itu.

Sebagai langkah awal, Jamil Khir berkata, beliau akan memohon bantuan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak yang mempunyai hubungan baik dengan kerajaan Arab Saudi agar dapat menyelesaikan kebimbangan mengenai kuota haji.

"Saya minta Perdana Menteri untuk bantu kita campur tangan menghubungi Raja Abdullah dan kerajaan Arab Saudi supaya kuota haji tahun ini akan dapat sebagaimana yang kita harapkan kerana persiapan semua kita sudah buat," katanya kepada pemberita selepas mengadakan pertemuan dengan Duta Arab Saudi ke Malaysia Fahad Al Rashid di Bangunan Tabung Haji di sini hari ini. 

Kebimbangan Jemaah Haji Malaysia kini menjadi kenyataan apabila kerajaan Arab Saudi masih lagi membuat pertimbangan untuk melepaskan jemaah haji Malaysia ke Tanah Suci untuk mengerjakan haji tahun ini. Ambiga kini tersenyum lebar kerana berjaya menyekat Jemaah Haji Malaysia, Nik Ajis yang WAJIBKAN BERSIH 3.0 pun tidak mampu menyelesaikan masalah jemaah haji Malaysia!! kini harapan yang tinggal hanya pada Perdana Menteri Malaysia yang tercinta Datuk Seri Mohd Najib Tun Abdul Razak yang banyak dihina, dicaci dan di fitnah oleh puak yang menghuru-harakan negara!! Rasional BERSHIT buat perhimpunan haram di Mekah adalah untuk menyekat Jemaah Haji Malaysia sahaja!! Kepada Jemaah Haji Malaysia, jika benar disekat daripada mengerjakan haji tahun ini harap bersabar, JANGAN LUPA APA YANG NIK AJIS DAN AMBIGA DAN SUMBANGKAN KEPADA ANDA!!

Pemikir Politik : Tahniah Nik Ajis dan Ambiga!! ini yang puak pembangkang mahukan!! kepada jemaah haji Malaysia tahun ini harap bersabar..

A.B.U
ALLAH BERSAMA UMNO!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails