Followers

UNGKAPAN EMAS

"Saya boleh bunuh semua YAHUDI ketika saya berkuasa. Saya tinggalkan sedikit kepada kamu agar kamu kenal siapa YAHUDI dan cari jawapan kenapa saya bunuh mereka" - ADOLF HITLER

NOTISArtikel yang disiarkan merupakan pandangan peribadi penulis tiada berkaitan dengan mana-mana organisasi. Jika berlaku sebarang kerugian, kecederaan atau kecelaruan emosi ketika membaca artikel, gambar dan bahan yang dipaparkan di laman ini ianya di luar tanggungjawab penulis - Ingin berkongsi maklumat atau artikel emel: pemikirpolitik@hotmail.com

May 8, 2012

PENGERUSI SPR 30 TAHUN AHLI UMNO???Abd Aziz menunjukkan kad keahlian Umno yang disertainya 30 tahun lalu. 'Saya sama nama Pengerusi SPR'

“Saya yang memegang jawatan Timbalan Pengerusi Tetap Umno Cawangan Bunga Daisy, Putrajaya, bukan seperti dakwaan dalam sebuah blog,” kata Abd Aziz Mohd Yusof, 53.

Pemandu di Bahagian Kabinet, Jabatan Perdana Menteri (JPM) itu menganggotai Umno 30 tahun lalu dan memegang jawatan di cawangan berkenaan dua penggal dalam tempoh 10 tahun itu.

Abd Aziz yang sama nama dengan Pengerusi Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR), Tan Sri Abdul Aziz Mohd Yusof tampil menafikan tuduhan­ di blog bahawa Pengerusi SPR itu memegang jawatan Timbalan Pengerusi Tetap Umno Cawangan Bunga Daisy, Putrajaya.

Beliau terkejut ia dijadikan isu oleh pembangkang, sedangkan ia tidak benar.

“Ini permainan biasa pembangkang yang cuba menjatuhkan imej Umno dan mengelirukan rakyat.

“Saya menasihatkan mereka (yang terlibat) hentikan fitnah ini,” katanya.

Anak kelahiran Pedas, Negeri Sembilan ini berkhidmat sebagai kakitangan kerajaan sejak 1979. - Sinar Harian

Pakatan Ranjang semakin terdesak untuk BERKUASA!! BERSIH 3.0 jadi BERSHIT 3.0!! untuk memburukkan nama Pengerusi SPR mereka sanggup memfitnah untuk menguatkan dalil yang mengatakan PILIHAN RAYA Malaysaia tidak ADIL!! Realiti tidak adil Pakatan Ranjang dapat memerintah Kedah, Penang, Selangor dan  Kelantan 22 Tahun!! Dimanakah KEADILAN setelah memerintah 4 buah negeri??

Nabi saw bersabda,maksudnya : “Akan muncul nanti tiga perkara (buruk) sebagai tanda hampir kiamat. Salah satunya ialah, Orang berjuang dan berjihad secara tunjuk perasaan (demonstrasi).
(Hadis Riwayat At-Tabrani dalam Al-Kabir)

Mufti Brunei dalam fatwanya bilangan 30, halaman 164 membuat komentar: “Salah satu perkara yang timbul sekarang ini di kalangan orang islam ialah mereka mengikut cara orang Eropah atau cara barat, iaitu mereka berarak di jalanan dengan meninggikan suara dan menjerit-jerit menzahirkan tuntutan mereka, dengan beriktikad bahawa cara itu adalah suatu jihad. Sedangkan Nabi saw telah mengkhabarkan bahawa perbuatan berjuang cara berarak di jalanan dan memekik-mekik itu sebagai mengikut cara orang jahiliah yang bukan islam”

Ini ditegaskan seperti Sabda Nabi saw, maksudnya :

“Sesungguhnya Allah benci kepada orang yang keji dan membuat perkara keji dan menjerit-jerit di jalanan” (Hadis Riwayat Ibnu Abi Dunya dari Jabir)

Pemikir Politik : PR akan tumbang PRU-13!! Undilah BN untuk KESEJAHTERAAN RAKYAT!! 

A.B.U
ALLAH BERSAMA UMNO!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails