Followers

UNGKAPAN EMAS

"Saya boleh bunuh semua YAHUDI ketika saya berkuasa. Saya tinggalkan sedikit kepada kamu agar kamu kenal siapa YAHUDI dan cari jawapan kenapa saya bunuh mereka" - ADOLF HITLER

NOTISArtikel yang disiarkan merupakan pandangan peribadi penulis tiada berkaitan dengan mana-mana organisasi. Jika berlaku sebarang kerugian, kecederaan atau kecelaruan emosi ketika membaca artikel, gambar dan bahan yang dipaparkan di laman ini ianya di luar tanggungjawab penulis - Ingin berkongsi maklumat atau artikel emel: pemikirpolitik@hotmail.com

Mar 19, 2012

KAMPUS : AL-FATIHAH BUAT NUR HAZIMAH BT MANSOR, UPSI

PEMIKIR MENGUCAPKAN TAKZIAH KEPADA KELUARGA NUR HAZIMAH BT MANSOR YANG TELAH KEMBALI KE RAHMATULLAH PADA PETANG 18/MAC/2012 SEMOGA ROH ALLAHYARHAMAH DITEMPATKAN DALAM KALANGAN ORANG-ORANG YANG SOLEH. 


ALLAHYARHAMAH MERUPAKAN SEORANG MAHASISWI UPSI YANG MENGAMBIL JURUSAN IJAZAH SARJANA MUDA PENDIDIKAN SAINS PERTANIAN SEMESTER 6. AL-FATIHAH.

Pemikir Politik : PADA 8 MAC 2012, 2 ORANG PELAJAR UPSI MENINGGAL DUNIA AKIBAT KEMALANGAN JALAN RAYA DI KEDAH, AL-FATIHAH KEPADA MAHASISWA/I YANG TELAH MENINGGAL DUNIA.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails