Followers

UNGKAPAN EMAS

"Saya boleh bunuh semua YAHUDI ketika saya berkuasa. Saya tinggalkan sedikit kepada kamu agar kamu kenal siapa YAHUDI dan cari jawapan kenapa saya bunuh mereka" - ADOLF HITLER

NOTISArtikel yang disiarkan merupakan pandangan peribadi penulis tiada berkaitan dengan mana-mana organisasi. Jika berlaku sebarang kerugian, kecederaan atau kecelaruan emosi ketika membaca artikel, gambar dan bahan yang dipaparkan di laman ini ianya di luar tanggungjawab penulis - Ingin berkongsi maklumat atau artikel emel: pemikirpolitik@hotmail.com

Mar 8, 2012

Mahasewel : ADAM ADLI melutut depan UPSI!!


9/1/2012 DIJULANG DIHADAPAN UPSI SEOLAH-OLAH MENJADI HERO MAHASISWA SELURUH MALAYSIA, (JADI HERO MAHASEWEL SMM JE LA) NAMUN YANG MENJULANGNYA MAHASEWEL-MAHASEWEL YANG BARING ATAS JALAN TENGAH-TENGAH MALAM HADAPAN PINTU UTAMA UPSI..JADI ANJING!!


9/1/2012 KOYAKKAN SURAT PERBICARAAN HUKUMAN DIGANTUNG 3 SEMESTER!!! TAPI HARI INI (8/3/2012) DATANG MELUTUT DEPAN UPSI MOHON RAYUAN!!! KAHKAHKAHKAH..JADI MAHASEWEL MACAM-MACAM DI BUATNYA!!! CAKAP GEBANG TIDAK AKAN MERAYU DEPAN LENS KAMERA MEDIA!! HARI INI MELUTUT MERAYU!!! LUDAH KE LANGIT KENA KE MUKA SENDIRI KE MAHASEWEL???


MERAYU LA DENGAN ANWAR IBRAHIM!!! JAGA-JAGA KENA SONDOL NANTI!!!

Pemikir Politik : KEPADA YANG BARU TERNIAT NAK JADI MAHASEWEL ATAU DAH TERTARIK DENGAN MAHASEWEL FIKIR-FIKIRKANLAH TUJUAN KE IPTA, MAK AYAH MENUNGGU KEPULANGAN ANAKNYA DENGAN SEGULUNG IJAZAH!!!


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails