Followers

UNGKAPAN EMAS

"Saya boleh bunuh semua YAHUDI ketika saya berkuasa. Saya tinggalkan sedikit kepada kamu agar kamu kenal siapa YAHUDI dan cari jawapan kenapa saya bunuh mereka" - ADOLF HITLER

NOTISArtikel yang disiarkan merupakan pandangan peribadi penulis tiada berkaitan dengan mana-mana organisasi. Jika berlaku sebarang kerugian, kecederaan atau kecelaruan emosi ketika membaca artikel, gambar dan bahan yang dipaparkan di laman ini ianya di luar tanggungjawab penulis - Ingin berkongsi maklumat atau artikel emel: pemikirpolitik@hotmail.com

Mar 8, 2012

Zuraida hanyut dalam banjir??!!


(gambar hiasan)


HERO ANAK MUDA BERNAMA JALOT!!


PARAS AIR YANG MENENGGELAMKAN RUMAH DI AMPANG!!"Seorang hero remaja bernama jalot dalam misi penyelamat dikawasan bukit belacan kini Yang pastinya bot lmbt smpai.. Yg smpai p0n de sebijik jew.. Tue pon mse air da surut..mase air naik paras bumbung, bot xde lagi.."

"Banjir kilat.. Rumah 1tingkat tenggelam.. Org da smpai d0k atas bumbung da.. Skang da ok cuma tgh mencari n mnyelamat.. Brg2 bantuan xcukup k0t.. Sian sume sehelai sepinggang.. Memasing kesejukan.."

Pemikir Politik : KENYATAAN SEORANG REMAJA YANG JADI PENYELAMAT TERAWAL DI BUKIT BELACAN!!! ZURAIDA BIARKAN RAKYAT AMPANG HANYUT??? ATAU ZURAIDA PUN SUDAH HANYUT??? TAHNIAH ANAK MUDA BERNAMA JALOT!!  PARLIMEN AMPANG KEMBALI KE TANGAN BARISAN NASIONAL!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails