Followers

UNGKAPAN EMAS

"Saya boleh bunuh semua YAHUDI ketika saya berkuasa. Saya tinggalkan sedikit kepada kamu agar kamu kenal siapa YAHUDI dan cari jawapan kenapa saya bunuh mereka" - ADOLF HITLER

NOTISArtikel yang disiarkan merupakan pandangan peribadi penulis tiada berkaitan dengan mana-mana organisasi. Jika berlaku sebarang kerugian, kecederaan atau kecelaruan emosi ketika membaca artikel, gambar dan bahan yang dipaparkan di laman ini ianya di luar tanggungjawab penulis - Ingin berkongsi maklumat atau artikel emel: pemikirpolitik@hotmail.com

Mar 17, 2012

KAMPUS : AMAN KAMPUS DIHALANG MASUK KE KOLEJ MARA KUALA NERANG!!

Aman Kampus Fasa telah menggunakan 5 buah modul iaitu:
  1. Info Siswa 
  2. Siswa Prihatin
  3. Siswa Cergas
  4. Suara Siswa (Pentas Anak Muda)
  5. Ikon SiswaAman Kampus Fasa 2 telah memperkenalkan modul baru iaitu 
  1. Siswa Taqwa
  2. Siswa Budaya. 

 

AMAN KAMPUS TELAH BERADA HARI KEDUA DI KOLEJ MARA KUALA NERANG!!! SAMBUTAN PIHAK PENTADBIRAN DAN PELAJAR KOLEJ MARA KUALA NERANG (KMKN) AMAT MEMBERANGSANGKAN!!

 

AMAN KAMPUS TELAH MENJALANKAN PROGRAM SISWA TAQWA, ANTARA MODUL TERBARU YANG DILAKSANAKAN!!! SAMBUTAN TERBAIK DARI KMKN!!

 

PENCERAMAH USTAZ AMALI BIN AHMAD AMHURI DIJEMPUT KHAS DARIPADA KOLEJ ISLAM DARUL RIDHWAN TELAH MENYAMPAIKAN TAJUK REMAJA ISLAM, PESANAN TERAKHIR BELIAU, "JAGALAH NEGARA INI, INILAH SAHAJA NEGARA YANG KITA ADA!!"


Pemikir Politik : KMKN MENYAMBUT AMAN KAMPUS DENGAN BEGITU BAIK !!! ASPIRASI TERUS MAJU MENJANA ANAK MUDA BERKUALITI, BUKAN BERBARING ATAS JALAN RAYA!!


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails