Followers

UNGKAPAN EMAS

"Saya boleh bunuh semua YAHUDI ketika saya berkuasa. Saya tinggalkan sedikit kepada kamu agar kamu kenal siapa YAHUDI dan cari jawapan kenapa saya bunuh mereka" - ADOLF HITLER

NOTISArtikel yang disiarkan merupakan pandangan peribadi penulis tiada berkaitan dengan mana-mana organisasi. Jika berlaku sebarang kerugian, kecederaan atau kecelaruan emosi ketika membaca artikel, gambar dan bahan yang dipaparkan di laman ini ianya di luar tanggungjawab penulis - Ingin berkongsi maklumat atau artikel emel: pemikirpolitik@hotmail.com

Mar 18, 2012

KAMPUS : MAHFUZ TEWAS KEPADA AMAN KAMPUS??


PADA HARI INI AHAD 18 MAC 2012, AMAN KAMPUS TELAH MELAKUKAN AKTIVITI SISWA PRIHATIN DI KUALA NERANG, AMAN KAMPUS DAN PELAJAR KMKN TELAH TURUN UNTUK BERSAMA MASYARAKAT UNTUK TERUS BERBAKTI!!


HARI INI AMAN KAMPUS TELAH MASUK KE LORONG WA HAJI WAHAB DI KUALA NERANG UNTUK TERUS BERBAKTI KEPADA MASYARAKAT!!!


INILAH LORONG UNTUK MASUK KE RUMAH PUAN ZAINAB SEORANG IBU TUNGGAL, JALAN YANG TERLALU KECIL YANG MAMPU MEMUATKAN SEBUAH KERETA SAHAJA!!


AMAN KAMPUS MENYAMPAIKAN SUMBANGAN KEPADA PUAN NAB YANG KINI BEKERJA DI KOLEJ MARA KUALA NERANG UNTUK MENERUSKAN KEHIDUPANNYA.


SUMBANGAN WANG TUNAI YANG DIBERIKAN OLEH AMAN KAMPUS UNTUK PUAN NAB, WALAUPUN SEDIKIT TAPI MAMPU MENGGEMBIRAKAN PUAN NAB!!


MAHASISWA KMKN JUGA TURUN UNTUK BERBAKTI KEPADA MASYARAKAT BERSAMA-SAMA AMAN KAMPUS!! 


AMAN KAMPUS JUGA TELAH KE HOSPITAL KUALA NERANG UNTUK TERUS BERBAKTI!!AMAN KAMPUS TELAH MENYAMPAIKAN SUMBANGAN KEPADA IBU-IBU YANG BAHARU SAHAJA BERSALIN.


SEORANG IBU YANG BAHARU SAHAJA BERSALIN 2 HARI LEPAS BERSAMA PELAJAR KMKN DAN BAYI YANG BARU BERUSIA 2 HARI!!


BAYI YANG BAHARU BERUSIA 2 HARI DISEMATKAN BUTTON BACH WE LOVE MALAYSIA!! SUPAYA BAYI INI MENJADI SEORANG PEJUANG NEGARA 1 HARI NANTI!!

AMAN KAMPUS JUGA SEMPAT MELAWAT JENAZAH YANG BAHARU SAHAJA MENINGGAL DUNIA DI WAD KECEMASAN. AL-FATIHAH SEMOGA ROH ALLAHYARHAMAH DI TEMPATKAN DALAM KALANGAN ORANG-ORANG YANG SOLEH.


Pemikir Politik : INILAH MAHASISWA YANG INGIN BERSAMA-SAMA MASYARAKAT UNTUK TERUS BERBAKTI, BUKANNYA BERBAKTI DI JALAN RAYA DAN MENYUSAHKAN PIHAK POLIS!!


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails