Followers

UNGKAPAN EMAS

"Saya boleh bunuh semua YAHUDI ketika saya berkuasa. Saya tinggalkan sedikit kepada kamu agar kamu kenal siapa YAHUDI dan cari jawapan kenapa saya bunuh mereka" - ADOLF HITLER

NOTISArtikel yang disiarkan merupakan pandangan peribadi penulis tiada berkaitan dengan mana-mana organisasi. Jika berlaku sebarang kerugian, kecederaan atau kecelaruan emosi ketika membaca artikel, gambar dan bahan yang dipaparkan di laman ini ianya di luar tanggungjawab penulis - Ingin berkongsi maklumat atau artikel emel: pemikirpolitik@hotmail.com

Mar 15, 2012

KAMPUS : POLIS BERTINDAK GANAS LAGI DI UPSI???SEMALAM PEMIKIR TELAH MELIHAT DI KACA TV MENGENAI RANCANGAN HELLO MALAYSIA DI BERNAMA TV DAN PEMIKIR POLITIK TERTARIK DENGAN SOALAN YANG DIKEMUKAKAN OLEH DS DARI MELAKA YANG BERTANYAKAN MENGENAI SOALAN RUSUHAN DI UPSI YANG BERLAKU PADA AWAL TAHUN BARU 2012.


SYUKRI TELAH MENJAWAB SOALAN DARIPADA DS MELAKA DENGAN MENGATAKAN MEREKA MEMBUAT PERHIMPUNAN SECARA AMAN TETAPI POLIS YANG MENCETUSKAN PROVOKASI SEHINGGA PERHIMPUNAN TERSEBUT MENJADI RUSUHAN!!


SYUKRI BERBOHONG SECARA LANGSUNG DI BERNAMA TV DENGAN MENGATAKAN POLIS MENCETUSKAN PROVOKASI!! LIHAT ADA YANG TELAH MEMANJAT PAGAR!! SIAPA MENCETUSKAN PROVOKASI???!!


2 ORANG ANGGOTA KESELAMATAN MENANGKAP SEORANG PERUSUH!! LIHAT MEREKA SENGAJA MERONTA-RONTA SUPAYA POLIS GUNA KEKERASAN!!!


YANG DIPERTUA GPMS UPSI SAHKAN POLIS TIDAK GUNA KEKERASAN!!! 

Pemikir Politik : Pengerusi SMM BERBOHONG lagi!!! Polis GANAS atau PERUSUH MENGGANAS!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails